Dalmațienii se nasc fără pete. Cum și de ce apar petele dalmațienilor?
Câinii dalmațieni sunt faimoși pentru petele lor, dar știați că Dalmațienii se nasc fără pete, toți puii având blana albă?
Explorează universul fascinant al animalelor și plantelor, descoperă frumuseți geologice din toate colțurile Terrei și curiozități despre natură care îți vor revela cât de complexă este planeta noastră.
Câinii dalmațieni sunt faimoși pentru petele lor, dar știați că Dalmațienii se nasc fără pete, toți puii având blana albă?
Un melc de mare ciudat numit Melibe viridis, cunoscut și sub numele de melibe verde, îi fascinează pe cercetători.
Cercetătorii au descoperit că șobolanii invazivi de pe insulele tropicale afectează comportamentul peștilor din recifele de corali din jur.
Poluarea luminoasă urbană nu înseamnă doar că nu vom mai putea vedea din orașe stelele atunci când este noapte.
Castorii accelerează schimbările climatice din Arctica, cucerind tundra din Alaska și transformând complet apele.
Speciile acvatice nu par să inducă același răspuns emoțional uman precum mamiferele atunci când pățesc ceva. Cum poți avea pești fericiți?
Cefalopodele, care includ caracatițele, calamarii și sepiile prezintă comportamente impresionante, spun cercetătorii.
Macacii japonezi, numiți și „maimuțe de zăpadă”, au fost filmați, pentru prima oară, în timp ce prindeau și mâncau pește dintr-un râu.
Numărul de specii de pești înregistrate într-un parc național din Bolivia a ajuns la 333 de specii; 35 de specii sunt noi pentru știință.
Un studiu arată că praful atmosferic (particulele microscopice din aer din furtunile de praf) are un ușor efect de răcire asupra planetei.